Happy in Holland - fotografie Bas de Brouwer (naamsvermelding altijd verplicht)-19.jpg
Happy in Holland - fotografie Bas de Brouwer (naamsvermelding altijd verplicht)-5.jpg
Happy in Holland - fotografie Bas de Brouwer (naamsvermelding altijd verplicht)-50.jpg

Happy in Holland

ROSE Stories | Theater Bellevue | Via Rudolphi Producties

Blauwe Zaal
Toneel

Ontwapenend relaas op de brokstukken van een Chinees-Indisch restaurant, ook te zien op woensdag 15 maart in Podium Hoge Woerd.

Chinees-Indisch restaurant Hong Kong is voorgoed dicht. Maar wat is er gebeurd met de glimlachende, zwijgende vrouw die je witte bakjes meegaf? En met dat lieve dochtertje dat vrolijk kroepoek stond in te pakken? In ‘Happy in Holland’ doorbreekt de inmiddels volwassen geworden dochter Happy het stilzwijgen. Regisseur Char Li Chung en schrijvers Sun Li en Tjyying Liu, restaurantkinderen van het eerste uur, gaan op de brokstukken van het gesloten restaurant op ontwapenende wijze op zoek naar de wortels van hun bestaan.

credits
tekst: Sun Li en Tjyying Liu, regie: Char Li Chung, spel: Charlotte Ha en Mei Ling Wan-Im, foto's: Bas de Brouwer, www.viarudolphi.nl

  • De regie van Char Li Chung is doordacht en effectief, met snelle scènewisselingen, hier en daar een grap, en aandoenlijke karaoke.

    de Volkskrant -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]