Grease_Key_Visual_Liggend_Breed_Clean_LR.jpg

Grease - De Hitmusical

tekst en muziek: Jim Jacobs & Warren Casy

Grote Zaal
Musical

Let's go together! 
De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er  een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

beproevingen van het tienerleven
Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease is een swingende belevenis met veel humor en sprankelende dans. Dit moet je live meemaken onder het motto: Let’s go together!

kijk hier naar een interview met regisseur Servé Hermans en hier met choreograaf Daan Wijnands 
• perspresentatie: bekendmaking van de cast

credits
Albert Verlinde Producties, Senf Theaterpartners en Jaco Kaasschieter,  tekst en muziek: Jim Jacops & Warren Casey, regie: Servé Hermans, choreografie: Daan Wijnands, www.senf.nl

  • de cast

    Vince Fontaine / Teenangel William Spaaij Miss Lynch - Marjolijn Touw Rizzo - Esmee Dekker Kenickie - Jonathan Vroege Marty - Joanne Rozal Jan - Maxime Karsten Frenchy - Cheyenne Latul Patty - Kaylee Peters Roger - Gino Korsel Doody - Jules Avery Sonny- Beau Jones, e.v.a.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]