Wende - De Wildernis (Raymond van Olphen) 7.jpg

De Wildernis

Wende Snijders & Toneelgroep Oostpool

Grote Zaal
Muziektheater

Op zoek naar de wildernis met grensverleggende artiest

In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een internationaal artistiek team gaat Wende op zoek naar de wildernis in onszelf en de wereld om ons heen. Want misschien schuilt in de wildernis wel wat ons verbindt: een kort leven in al z’n grilligheid, tederheid en schoonheid, dat het verdient om vol geleefd te worden.

Met passie voor verhalen en vernieuwing versmelt ze muziek, visueel design en spektakel tot een multidisciplinaire show, waarin ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont. Haar eigenzinnige ideeën en voortdurende topkwaliteit maken Wende tot een van de meest opzienbarende artiesten van Nederland.

  • credits

    artistieke leiding: Wende Snijders en Wouter van Ransbeek, koorarrangementen: Lucas Wiegerink, piano: Nils Davidse, drums: Nicky Hustinx, zang: Ariel Sin Yu Lee, Emma Nelson, Jesse van der Wel, Jobbe Hoebink, Julie Hasfjord, Merel, Phoebe Kirrage en Ruben Grevelink, coproductie: Stichting Wende, Toneelgroep Oostpool & Nederlands Kamerkoor NXT, foto’s: Raymond van Olphen, campagnebeeld: Sanne de Wilde, www.wende.nu

  • Wende zingt de aangrijpende songs uit haar show ‘De Wildernis’ niet, ze ís de muziek, ze ís de woorden, het verhaal en daarmee de verpersoonlijking van het leven met alle bijkomende worstelingen. Dat is kunst. Recht het hart in.

    Trouw -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]