luisterbar_slidergroot.jpg
Bastienne_2023_1.jpg
Bastienne e
Bastienne e

De Luisterbar

DJ Kardi Paseyan

Gewoon lekker luisteren met een open mind

Vaak luisteren we zonder te horen, we denken al te weten hoe iets klinkt en verliezen onze interesse. Wanneer we echter met aandacht luisteren lijkt er vaak veel meer te zijn dan in eerste instantie verwacht.

Milan van Keulen gaat in De Luisterbar in gesprek met muzikale talenten van Utrechtse bodem. Ze nemen je mee in hun muzikale wereld met verhalen en contexten. Wat fascineert hen? Wat heeft hen beïnvloed? Wat maakt die ene plaat zo bijzonder? Je hoeft niks te begrijpen, niks te zien, niks te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon lekker luisteren, met een open mind. 

muziek met verhalen
Milan van Keulen is onderdeel van het Utrechts DJ collectief Kardi Paseyan samen met Joost van Vlimmeren. Waar Joost zich voornamelijk richt op het produceren van muziek is Milan altijd op zoek naar muziek met verhalen.

  • gastartiest Bastienne

    Deze editie van 'De Luisterbar' is Bastienne te gast. Ze begon met het organiseren van raves in Amersfoort en stond al snel ook zelf te draaien.  Ze staat voornamelijk bekend om haar harde en snelle techno sets op oa into the woods, thuishaven en IsBurning, maar draait ook weleens compleet wat anders. Zoals bij Birdcage radio een set vol soul en R&B.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]