luisterbar_slidergroot.jpg
AJUMA P3.jpg
Ajuma a
Ajuma a

De Luisterbar

DJ Kardi Paseyan

Blauwe Zaal
Club NU Muziek

Iedere 3e maandag van de maand lekker achterover leunen met DJ Kardi Paseyan

Vaak luisteren we zonder te horen, we denken al te weten hoe iets klinkt en verliezen onze interesse. Wanneer we echter met aandacht luisteren lijkt er vaak veel meer te zijn dan in eerste instantie verwacht.

DJ Kardi Paseyan gaat in De Luisterbar in gesprek met muzikale talenten van Utrechtse bodem. Ze nemen je mee in hun muzikale wereld met verhalen en contexten. Wat fascineert hen? Wat heeft hen beïnvloed? Wat maakt die ene plaat zo bijzonder? Je hoeft niks te begrijpen, niks te zien, niks te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon lekker luisteren, met een open mind. 

muziek met verhalen
Kardi Paseyan is een Utrechts DJ collectief bestaande uit Joost van Vlimmeren en Milan van Keulen. Waar Joost zich voornamelijk richt op het produceren van muziek is Milan altijd op zoek naar muziek met verhalen. De Luisterbar wordt gepresenteerd door Milan van Keulen.

volgende edities
20 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni.

  • gastartiest Ajuma

    Deze editie gaat Kardi Paseyan in gesprek met Ajuma. Ze komt van Utrechtse bodem, maar haar liefde voor muziek gaat de hele wereld over.

    Het afgelopen jaar was ze overal in Nederland te vinden, waaronder 'Down The Rabbit Hole' en 'Best Kept Secret'. Ze mixt energieke Afrobeat met Arabische house, Leftfield disco en andere eigenzinnige (elektronische) geluiden. Kom luisteren naar haar favoriete platen en inspiratiebronnen.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]