De Kersentuin

Toneelgroep Maastricht

Grote Zaal
Toneel

Tragikomisch portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in een bewerking van Tsjechovs geliefde klassieker ‘De Kersentuin’. In een regie van Michel Sluysmans en met livemuziek van multi-instrumentalist Beppe Costa brengt het achtkoppig ensemble een hedendaagse versie van dit tijdloze verhaal over vasthouden aan het verleden, angst voor de toekomst en het tragische gevecht met het nu. Een tragikomisch portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen.

Vanwege hoge schulden dreigt het familielandgoed van actrice Ljoebov geveild te worden, maar ondernemer Lopachin heeft een oplossing: als de kersentuin wordt omgetoverd tot vakantiepark, is de familie verzekerd van inkomsten.

voorstelling met audiodescriptie
Stichting Komt het zien! verzorgt bij deze voorstelling een live audiodescriptie. Voor meer informatie, bezoek onze pagina over gebaren- en blindentolken.

credits
tekst: Jibbe Willems, naar Anton Tsjechov, regie: Michel Sluysmans, spel: Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Beppe Costa, Vincent Linthorst, Nick Renzo Garcia, Quiah Shilue, ‘Ntianu Stuger en Liza Macedo dos Santos, foto: Marie Cecile Thijs, www.toneelgroepmaastricht.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]