Amro Kasr De Ander_Lab-Z button foto Fleur Beerthuis_klein.jpg

De ander

Lab-Z: Amro Kasr

Blauwe Zaal
Toneel
Amro Kasr maakt een voorstelling over de anonieme medemens die wij dagelijks tegenkomen op straat, in de trein of supermarkt. Hij staat fysiek zó dichtbij en tegelijkertijd zo ver van ons af. Maar wie is hij? Wie is die ander? Die ander die wij regelmatig veroordelen, die een andere politieke mening heeft, die maar vlees blijft eten, die… vertel jij het maar. En wat denkt de persoon naast mij in de trein? Heeft zij net ruzie gehad met haar partner? En die andere ander, die ons haastig voorbijloopt op straat. Wie bent u? Als Amro dat weet… dan weet hij misschien ook een beetje beter wie hij is. 

Over Lab-Z
Lab-Z is onderdeel van Theater Zuidplein en geeft theatermakers tijd en ruimte om te experimenteren. Bij Lab-Z worden makers helemaal vrijgelaten om een idee uit te werken en aan publiek te presenteren. Wat de uitkomst ook is. Amro Kasr maakte bij Lab-Z eerder de succesvolle voorstelling 'De laatste clown van Aleppo'. Meer informatie over Lab-Z.

foto: Fleur Beerthuis

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]