Grof Geschud - Broeden (Noortje Palmers) 2.jpg

Broeden

Grof Geschud

Blauwe Zaal
Cabaret

Hilarisch en ontroerend relaas van twee ex-geliefden over hun gestrande relatie

Op vliegveld Zaventem wacht een man verwachtingsvol met een bord en een roos op zijn grote liefde. Na zes weken van haar gescheiden te zijn, ziet hij in een oogopslag dat haar afwijzing definitief is. Het hart van de vrouw breekt bij het zien van de pijn van de man en zo blijft zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst.

‘Broeden’ is een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt, een hilarische en ontroerende poging van twee ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. “De schoonheid waarmee zij hun breuk analyseren is van een verfrissende, allegorische klasse.” (Theaterkrant)

credits
artistiek team: Minou Bosua, Janne Desmet en Raf Walschaerts, tekst, spel en muziek: Myrthe van Velden en Lander Severins, foto: Noortje Palmers, www.grofgeschud.eu

 

 

  • Even fris en bloemrijk als ze in hun eerste voorstelling ‘Lijmen’ de grote liefde bezongen, vertellen Lander Severins en Myrthe van Velden nu hoe ze uit elkaar gingen.

    De Standaard -
  • Uit elkaar of niet, de schoonheid waarmee zij hun breuk analyseren is van een verfrissende, allegorische klasse.

    Theaterkrant -
  • Een heerlijke grappige baken vol troost en sappige zelfrelativering voor elk door de liefde vertrappeld hart. (…) Met de ‘artistieke chemie’ is niets mis en hun stemmen passen bij elkaar als aardbeien bij zoete slagroom.

    Knack -

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]