De Toneelmakerij en Circus Treurdier - As you like it (Joost de Haas) 2.jpg

As you like it 8+

De Toneelmakerij en Circus Treurdier

Grote Zaal
Muziektheater

Shakespeariaanse romcom over de voor- en nadelen van verliefd zijn

Een knettergekke, bomvolle, muzikale en radicale bewerking van de beroemde liefdeskomedie van Shakespeare. Wanneer Rosalinde en Orlando elkaar voor het eerst zien, is het liefde op het eerste gezicht. Zijn zij elkaars redding uit dit mistroostige bestaan?
Rosalinde wordt samen met haar nichtje het huis uit gezet. Ze vluchten het bos in en gaan op zoek naar Rosalindes vader, die ergens in de Ardennen een camping runt. Ook Orlando is op de vlucht vanwege een vreselijke ruzie thuis. In het bos komen de jonge geliefden elkaar toevallig tegen. Maar Rosalinde houdt de boot af. Is Orlando wel echt verliefd op haar? Of is hij eigenlijk verliefd op zichzelf? Is iemand die gek is van verliefdheid überhaupt wel te vertrouwen? 

Deze Shakespeariaanse romcom voor de hele familie, ongeacht hoe die is samengesteld, rekent af met romantische clichés en zit vol verwarring, verlangen, vermommingen en verkleedpartijen. Met stiekem zoenen bij de bosjes, vakantieliefdes en gebroken harten.

  • credits

    tekst: William Shakespeare en Circus Treurdier, regie: Paul Knieriem, spel: Myrthe Huber, Wart Kamps, Ellen Parren, Peter van Rooijen, Dennis Rudge, Rop Verheijen, Alicia Boedhoe en Vince van Neer, dramaturgie: Paulien Geerlings, foto: Joost de Haas, www.toneelmakerij.nl, www.circustreurdier.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]