All-Inclusive. Een theatercollege over samen mens zijn

Jitske Kramer

Grote Zaal
Theatercollege

Woest aantrekkelijk en verrukkelijk eenvoudig: samen de wereld een beetje mooier maken

De Utrechtse antropoloog Jitske Kramer verzorgt veel managementseminars. Een seminarticket kost doorgaans zo'n 1.000 euro, deze avond kun je terecht voor de prijs van een theaterticket. Die kans kun je niet voorbij laten gaan! In dit bijzondere theatercollege op Internationale Vrouwendag onderzoekt Jitske hoe we samen mensen kunnen zijn. Hoe ben je een goed mens, zeker samen met mensen die je niet zo leuk vindt? Hoe ga je om met de conflicten die ontstaan door onze diversiteit? Jitske werpt nieuw licht op zware thema’s als macht, in- en uitsluiting en privileges. Een college vol verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen. Met heldere theorieën over de dynamiek van verschillen, en concrete stappen om tot meer inclusie te komen. 

• Speciale gast in dit college is cabaretier/presentator Dolf Jansen. Hij draagt onder meer het prachtige gedicht 'man/vrouw' voor. 
• Na afloop van het theatercollege is er een Meet & Greet met Jitske.

foto: Marie Broeckman, www.jitskekramer.nl, www.humandimensions.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]