Saman Amini’s Integratieplan

Saman Amini’s Integratieplan

Black Sheep Can Fly

Grote Zaal

Cabaret

reprise

drankje inclusief

di 12 mrt 20:00 - 21:30

“Beste cabaretvoorstelling van 2022”

- NRC

Wegens daverend succes gaat Saman Amini’s Integratieplan dit theaterseizoen in reprise! Afgelopen theaterseizoen speelde Saman Amini deze voorstelling in de theaters door heel het land. Het leverde uitverkochte zalen, lovende recensies en razend enthousiast publiek op. De voorstelling werd genomineerd voor De Neerlands Hoop en geselecteerd voor de Cabaret Collectie van het Theater Festival.

Saman Amini’s Integratieplan zet op hilarische, intieme en bij vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in de multiculturele samenleving. Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, de tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studie aan de Toneelacademie Maastricht, altijd zoekt hij antwoord op de vragen: waar ben ik thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Saman Amini produceert met zijn eigen stichting Black Sheep Can Fly, samen met regisseur en schrijver Nima Mohaghegh, menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

concept, muziek, tekst en spel: Saman Amini, regie: Geert Lageveen, muzikant en arrangementen: Martin Verheesen, tekstbijdragen: Geert Lageveen en Floris van Delft, foto: Bas de Brouwer, www.blacksheepcanfly.nl

Saman Amini’s Integratieplan

Black Sheep Can Fly

Saman Amini’s Integratieplan

selecteer datum en tijd

di 12 mrt

20:00 - 21:30

€ 25,50 / € 21,50 / € 15,50 / t/m 18 jaar € 12,50

uitverkocht

Beste cabaretvoorstelling van 2022. (…) Amini bereikt op zijn eigen wijze een perfecte symbiose tussen cabaret en theater, tussen licht en donker, tussen trauma en relativering.

NRC

Saman Amini neemt de Nederlander én zichzelf op de hak in zijn hilarische show.

de Volkskrant

Prachtig schurend cabaret van rasperformer.

Scènes

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal