Pech 8+

Pech 8+

George & Eran Producties & Theater De Krakeling

Blauwe Zaal

Muziektheater

zo 14 jan, 14:00

Muzikale magisch-realistische familievoorstelling over een moedig meisje

Saar leeft in een stad die verdeeld is door een brede rivier zonder bruggen. Aan Saars kant van de stad hebben mensen veel pech. Zakken vol met echte tastbare en voelbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Iedereen moet ze in huis nemen. Daar valt niet aan te ontkomen. Waarom hebben Saar en haar vader eigenlijk meer pech dan mensen aan de andere kant van de rivier? Verzet begint met jezelf een vraag stellen en dan die vraag aan een ander stellen. Saar steekt vastberaden de rivier over om antwoorden te vinden op haar vragen. Waar komt die pech vandaan, is het stom toeval, het lot, een God, een systeem of je eigen schuld?

Saar maakt een magische reis langs eigenaardige instanties en mensen die verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor het distribueren van de zakken pech. Lukt het haar een antwoord te vinden en daarmee de pech te verslaan?

De voorstelling is tot stand gekomen op basis van filosofische gesprekken met kinderen over pech.

High Tea in Zindering | vanaf 13.00 uur
Voor de middagvoorstelling kun je in Zindering samen genieten van een heerlijke high tea. Naast (onbeperkt) thee serveren we diverse sandwiches, huisgemaakte quiches, lekkere kleine taartjes en verschillende snacks.

tekst en regie: George Tobal, spel: Roos Dickmann, Sia Cyrroes, Nazanin Taheri, Peter van Heeringen en Michiel Blankwaardt, foto: Curly & Straight, www.georgeeneranproducties.nl

Pech 8+

George & Eran Producties & Theater De Krakeling

Pech 8+

selecteer datum en tijd

zo 14 jan

14:00 - 15:15

€ 14,00 / t/m 18 jaar € 10,00

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal