One Touch

One Touch

SHIFFT | Jasper van Luijk

Blauwe Zaal

Dans

première

met inleiding

drankje inclusief

vr 09 feb - za 10 feb, 20:30

Dynamische voorstelling over de noodzaak van fysiek contact

Ieder mens heeft behoefte aan verbinding. Het leven begint en eindigt met aanraking, van onze geboorte tot de handen die ons naar onze laatste rustplaats dragen. Onze touch is misschien wel de meest essentiële vorm van communicatie. Kun je wel verbonden blijven in deze snelle en individualistische wereld met weinig fysiek contact? De drie duetten en groepsscènes in ‘One Touch’ gaan naadloos in elkaar over en nemen het publiek mee in acrobatische vertellingen, waarin de dansers elkaar dragen, op elkaar balanceren en versmelten in elkaars armen. 10 februari première.

concept: Jasper van Luijk en Isabel Meloen, choreografie: Jasper van Luijk i.s.m. de dansers: Jefta Tanate, Lo Walther Boer, Mees Meeuwsen, Dovilė Krutulytė e.a., foto: Sjoerd Derine, www.shifftutrecht.com

Utrecht is inmiddels een echte dansstad, met een rijkdom aan verschillende choreografen, collectieven en crews. Dit seizoen verdiepen zes Utrechtse dansmakers (SHIFFT, Serióós, IRC, 155, MENSJA Collective, De Dansers) zich in elkaars werk, en delen hun kijk hierop met publiek tijdens een inleiding in de Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker of Podium Hoge Woerd.

Benieuwd hoe Utrechtse choreografen naar het werk van collega-dansmakers kijken? Meis Köster en Jasmin Deekman van Serióós geven de inleiding voorafgaand aan One Touch van SHIFFT, op vrijdag 9 februari in de Stadsschouwburg. Ze geven het publiek extra manieren om naar de voorstelling te kijken, zonder al te veel te verklappen.

Let op: als je deze inleiding wilt bijwonen, koop er dan een kaartje voor (€ 2).

One Touch

SHIFFT | Jasper van Luijk

One Touch

selecteer datum en tijd

vr 09 feb

20:30

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

inleiding

19:30 - 20:00

€ 2,00

koop kaarten

za 10 feb

20:30

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal