nijntje de musical 2+

nijntje de musical 2+

Senf Theaterproducties

Grote Zaal

Musical

reprise

Lente-Uitjes

za 17 feb, div. tijden

Beleef de avonturen van het beroemdste konijntje van de wereld

Als nijntje naar het theater komt, is het altijd feest voor peuters én ouders. Woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. Beleef de avonturen van het beroemdste konijntje van de wereld. De frisse regie van Naomi van der Linden, het vrolijke spel, het grootse decor en de prachtige kostuums zorgen voor een onvergetelijke middag. Neem je nijntje-knuffel mee en zing en dans mee met nieuwe en bekende liedjes.

Deze voorstelling maakt deel uit van Herfststukjes en Lente-uitjes. Tijdens de herfstvakantie en voorjaarsvakantie beleef je in acht theaters in Utrecht, Houten en Amersfoort de mooiste jeugdtheatervoorstellingen. Met bloedstollende avonturen, aangrijpende verhalen, grappige liedjes, vrolijke dansen en ingenieuze decors. Voor peuters, kleuters en beginnende pubers, vaders en moeders, opa’s en oma’s. Dat wil je niet missen!

muziek: Joop Stokkermans, choreografie: Chiara Re, spel: Karin Bos, Maria Hengst, Donna-Jo Aarts, Jules Vermei, Joey von Grumbkow en Alexandra Alphenaar, beeld: Dick Bruna, Mercis bv 1953-2021, www.nijntjedemusical.nl

nijntje de musical 2+

Senf Theaterproducties

nijntje de musical 2+

selecteer datum en tijd

za 17 feb

13:30 - 14:30

€ 24,00 / t/m 18 jaar € 10,00

koop kaarten

za 17 feb

15:30 - 16:30

€ 24,00 / t/m 18 jaar € 10,00

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal