Nachtcafé

Nachtcafé

Alex Roeka

Blauwe Zaal

Theaterconcert

drankje inclusief

wo 31 jan, 20:30

Poëtische teksten over het zinderende genot en de bittere pijn van het leven

Alex Roeka, winnaar van de Poelifinario Kleinkunst 2022, nodigt je uit in zijn nachtcafé vol exquise dranken, onverwachte landschappen en verrassende vergezichten. Op de klanken van het bandje in de hoek zorgt hij voor een nacht vol poëtische teksten over het genot en de bittere pijn van het leven. Laat je meevoeren door zijn aanstekelijke levenslust en dompel je onder in wrange en opwindende liefdesverhalen. En keer ten slotte huiswaarts, verrijkt en gelouterd.

zang en gitaar: Alex Roeka, gitaar, bas, piano en lapsteel: Reyer Zwart, drums en percussie: Jeroen Kleijn, foto: Corb!no, www.alexroeka.nl

Nachtcafé

Alex Roeka

Nachtcafé

selecteer datum en tijd

wo 31 jan

20:30

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

laatste kaarten

Een joekel van een programma, dat een zaal tot een ongewoon lang, klassiek eindapplaus aanzet. In Alex Roeka hebben we in Nederland onze eigen Jacques Brel.

Dagblad van het Noorden over ‘NIEUWE DROMEN’

Alex Roeka heeft een prachtige theaterbiografie gemaakt. De liederen en verhalen contrasteren fraai, en zijn van een hoog niveau. Gortdroge humor.

Het Parool over ‘NIEUWE DROMEN’

Roeka’s doorleefde, maar krachtige stemgeluid geeft extra diepte aan poëtische teksten over onder meer het genot en de pijn van grootse liefdes.

VSCD-cabaretjury

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal