Ma... jesteit

Ma... jesteit

Jetty Mathurin e.a.

Grote Zaal

Show

drankje inclusief

zo 12 mei 15:30 - 17:30

Een hartverwarmende persoonlijke Moederdagshow

Het wordt tijd om moeders van hun voetstuk te halen. De Superheldencape los te maken die hun kinderen hen vaak omdoen.
"Ma... jesteit", is een muzikale theatervoorstelling die Moederdag viert door moeders te laten zien als de menselijke wezens die ze stiekem eigenlijk zijn. Op deze bijzondere dag in de Stadsschouwburg Utrecht, hoeven moeders geen ‘Queen Mother’, heldin en ook niet perfect te zijn. Gelukkig maar want het zijn uiteindelijk ook maar gewoon mensen en zo'n sokkel is best hoog als je ervan af valt.
Theatermaker Jetty Mathurin, comedian Lovela Telesford, comedian Howard Komproe en de muzikale klanken van Sarah-Jane met 4 the culture, nemen je mee op een reis door de alledaagse heldendaden en strubbelingen van moeders. Met humor, muziek en verhalen maken we van 'Ma... jesteit' is een feestelijke viering van moederschap in al haar vormen. Kom je ook?

Bij deze voorstelling is weer een uitgebreid randprogramma, verzorgd door Tori Oso Utrecht i.s.m. Macnack Verbindt. Denk aan: YEMA stoel -of Afrikaanse hoofdmassage sessies, Nailart by Honeynails Flexstudio, Workshop of interactieve lezing, Mini moederdag markt: Art & sieraden van Evita Tjon a Ten, Afrobags en accesoires van het label Momo Creations, Kom Proeven food producten van Howard Komproe, Cake van Bieke's Kitchen, Boekenstand. En veel gezelligheid en lekkere hapjes.
 

Jetty Mathurin, Lovella Telesford, Howard Komproe en Sarah-Jane met 4-the culture www.jettymathurin.nl 

 

Ma... jesteit

Jetty Mathurin e.a.

Ma... jesteit

selecteer datum en tijd

zo 12 mei

15:30 - 17:30

€ 28,50 / € 24,50 / € 18,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal