img17050_orig1.jpg
img17052_orig2.jpg
img17054_orig3.jpg

Kingdom of Earth

Akkers en Velden

Blauwe Zaal
Toneel

Sprankelend muziektheater over jonge mensen die vechten voor een beter leven.

Het stormt, de dijken staan op springen en een watersnoodramp lijkt onvermijdelijk. Pyk, bastaardzoon van een Friese boer en een asielzoekster, onderhoudt in zijn eentje de boerderij van zijn overleden vader. Onverwacht komen zijn halfbroer Lot en diens kersverse echtgenote Mirtel langs, waarna zich een gevecht ontspint om de erfenis van het huis. ‘Kingdom of Earth’, naar het toneelstuk (1968) van de Amerikaanse toneelschrijver Tennessee Williams, is een sprankelende Fries-Nederlandstalige muziektheatervoorstelling. 'Regisseur Jeek ten Velden heeft wonderen verricht.' (Leeuwarder Courant *****)

credits
regie: Jeek ten Velden, spel: Lourens van den Akker, Freek den Hartogh en Eva Meijering, muziek: ‘Hilbrandt’, foto: Saris & Den Engelsman, www.akkersenvelden.nl

korting met uw bibliotheekpas
Heeft u een bibliotheekpas? Dan krijgt u €2,50 korting op de volwassenprijs van deze voorstelling.

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.
Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.