slideshow home medium 800 x 320 JCS.jpg

Jesus Christ Superstar

Albert Verlinde Producties

Grote Zaal
Musical

De indrukwekkende rockmusical Jesus Christ Superstar is terug, en hoe!
Deze voorstelling vindt plaats in het nieuwe seizoen: juni 2024!

Met de combinatie van de onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber en de regie van de internationaal geprezen regisseur Ivo van Hove belooft de voorstelling dé theaterbelevenis van het jaar te worden. 

sterrencast
Jeangu Macrooy is in de iconische rol van Jezus, samen met Freek Bartels, Edwin Jonker, Alex Klaasen, Magtel de Laat als Maria en de beste talenten uit binnen- en buitenland, te bewonderen tijdens deze nu al unieke theatertour door Nederland. Jesus Christ Superstar is een prachtige, door songs gedreven, musical over een sociaal bevlogen vriendengroep waarin Jezus zich tot een leider ontwikkelt met vernieuwende ideeën om op te komen voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. Het leidt tot een nieuwe beweging; een volksopstand. Een verhaal voor én van onze tijd.

met live orkest
Verwacht een theaterspektakel waarin het originele Engelse repertoire op indrukwekkende wijze met een live orkest in een unieke setting ten gehore wordt gebracht.

honderd experience plaatsen op het toneel

Er komt een grote arena op het toneel bestaande uit honderd plaatsen waardoor je 'onderdeel' wordt van de voorstelling. Tachtig plaatsen geven goed zicht vanaf een tribune (ongeplaceerd |2e rangsprijs) en twintig plaatsen met kussens en poefs op de grond geven minder goed zicht (ongeplaceerd | 4e rangsprijs € 25). 

credits
regie: Ivo van Hove, met: Jeangu Macrooy, Freek Bartels, Magtel de Laat, Edwin Jonker, Alex Klaasen e.a., producent: Albert Verlinde Producties B.V., Senf Theater B.V. en Shows & Events www.senf.nl

tips

goed om te weten

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]