Het nut van Edo Dompelmans

Het nut van Edo Dompelmans

Orkater | De Nieuwkomers: Simme Wouters en Jasper Stoop

Blauwe Zaal

Muziektheater

drankje inclusief

do 04 jan, 20:30

Een muzikale voorstelling over de vraag in hoeverre wij vervangbaar zijn

Hun debuutvoorstelling ‘De dingen die begraven liggen’ was “een pareltje” volgens Het Parool. Voor deze opvolger vonden Simme Wouters en Jasper Stoop, die een liefde delen voor taal, muziek en absurdistisch existentialisme, inspiratie bij o.a. Jacques Brel, Stromae en Nina Simone. ‘Het nut van Edo Dompelmans’ is een muzikaal portret van een man die werkt in een kringloopwinkel. Hij begint patronen te herkennen in de afgedankte spullen en komt zo het hartverscheurende lot van de vervangbaren op het spoor. Zijn we als mens volstrekt inwisselbaar?

concept en spel: Jasper Stoop of Simme Wouters, regie: Guy Clemens, muziek: Jasper Stoop, Simme Wouters, Chieko Donker Duyvis en Radek Fedyk, foto: Anne Claire de Breij, www.orkater.nl

stof tot nadenken

Het nut van Edo Dompelmans

Het nut van Edo Dompelmans

selecteer datum en tijd

do 04 jan

20:30 - 22:00

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

Een pareltje. (...) Uitermate fantasierijk, volstrekt origineel en muzikaal buitengewoon verrassend, onder meer door de welhaast hemelse zang van Jasper Stoop. Hou deze twee in de gaten.

Het Parool over ‘De dingen die begraven liggen’

Het zijn twee getalenteerde theatermakers die, zoals het hoort in de Orkater-traditie, moeiteloos acteren én muziek maken.

Theaterkrant over Jasper Stoop en Simme Wouters

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal