Foei 5+

BonteHond

Blauwe Zaal
Toneel

'Kolderieke experimenten rondom goed en kwaad' - Theaterkrant ***

In ‘Foei’ kunnen twee jongens zich niet inhouden. Wel als ze samen zijn maar nooit alleen. Ze besluiten elkaar te trainen in wilskracht: niet spugen op de grond, niet snoepen uit de koektrommel en niet uit bed kruipen om met de iPad te spelen. Zo snel mogelijk willen ze nette, voorbeeldige mensen worden. Want slecht zijn is toch het laatste wat je wilt! ‘FOEI’ is een wedstrijd in zelfbeheersing waarin alle mogelijke verleidingen als draken bestreden worden.

nb: in deze voorstelling wordt een stroboscoop gebruikt.

• blijf op de hoogte via het 
Facebookevenement

credits
regie: René Geerlings, spel: Job Raaijmakers en Maurits van den Berg, muziek: Wim Conradi, foto: Kamerich & Budwilowitz-EYES2, www.bontehond.net

  • theaterworkshop zelfbeheersing - 15.00 uur

    Hoe goed kan jij je beheersen? In de workshop na afloop van Foei staat het thema zelfbeheersing centraal, net als in de voorstelling. Aansluitend op de voorstelling om 15.00 uur in de Hekmanfoyer; toegang €2

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.
Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.