EXIT

EXIT

Circumstances | Piet van Dycke

Grote Zaal

Circus

drankje inclusief

vr 02 feb, 20:00

“Een opwindend uur fysieke krachtpatserij.”

- NRC

De woordeloze circus- en dansvoorstelling ‘EXIT’ van Circumstances gaat over de altijd voortbewegende mens. Maar wat als je steeds onderweg bent en nergens thuis kunt komen? In een grote, indrukwekkende installatie bewegen vier performers in en door de ruimte. Ze lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze houden elkaar in evenwicht, maar brengen elkaar ook uit balans. ‘EXIT’ is een “speelse en geraffineerde combinatie van acrobatiek, dans, slapstick en evenwichtskunst” (de Volkskrant ****) door vier circusartiesten, elk gespecialiseerd in een andere discipline. Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

concept en choreografie: Piet Van Dycke, performers: Christopher McAuley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner en William Blenkin, foto: Jona Harnischmacher, www.circumstances.be

EXIT

Circumstances | Piet van Dycke

EXIT

selecteer datum en tijd

vr 02 feb

20:00 - 20:55

€ 25,50 / € 21,50 / € 15,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

‘EXIT’ is een speelse en geraffineerde combinatie van acrobatiek, dans, slapstick en evenwichtskunst. Het werk van de jonge choreograaf Piet Van Dycke blinkt uit door een organische mix van lichtvoetigheid en zwaarte.

de Volkskrant

De adembenemende voorstelling blaast je omver.

Dagblad van het Noorden

Solo, met twee en uiteindelijk met zijn vieren voeren ze er verbluffende, gevaarlijk ogende acrobatische toeren op uit. De Vlaamse choreograaf Piet Van Dycke vroeg dan ook vier dansers met een circus-achtergrond voor deze voorstelling. Hun dubbele talent maakt ‘EXIT’ tot een opwindend uur fysieke krachtpatserij.

NRC

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal