6_WEB_Drie_BonteHond_Maas theater en dans_2018 ©Kamerich& Budwilowitz -Eyes2.jpg
11_WEB_Drie_BonteHond_Maas theater en dans_2018 ©Kamerich& Budwilowitz -Eyes2.jpg

Drie 4+

BonteHond & Maas theater en dans

Blauwe Zaal
Toneel

'Ze schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek. En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat.' - Theaterkrant *****

De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste moet eigenlijk naar een speciale school, maar de broertjes willen bij elkaar blijven. Uit protest gaan ze op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën welkom zijn. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. 'Eenvoudig, vertederend en perfect in balans. Een juweeltje.' (NRC Handelsblad in 2002)

workshop
Tussen beide voorstellingen is er om 12.15 uur een workshop in de Hekmanfoyer. Toegang €2.

• blijf op de hoogte via het Facebookevenement

credits
tekst: Bodil de la Parra, regie: Dorien Folkers, spel: Ayrton Fraenk, Niek van der Horst en Freek Nieuwdorp, foto: Kamerich & Budwilowitz – Eyes2, www.maastd.nl

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.
Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.