Door de bank genomen

De Verleiders

Douwe Egbertszaal
Toneel

'Verrukkelijk gepresenteerd en gespeeld.' - Trouw ****

'Door de bank genomen' is opnieuw een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Om zowel van te smullen als te gruwelen. De voorstelling gaat over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Na twee jaar research in de bankensector blijkt de uitkomst nog verbijsterender dan gevreesd. Door de bank genomen is een achtbaan aan informatie, sketches en monologen: een gitzwarte komedie, recht vanuit de hel. Het zou verschrikkelijk om te lachen zijn als het tegelijkertijd niet zo schrijnend was. 'Had Thomas Piketty Nederlands verstaan, dan had hij goedkeurend geknikt.' - Het Parool ****

De Verleiders - Het Festival
Voor de tweede keer is Stadsschouwburg Utrecht aan het eind van het seizoen drie weken lang het decor van De Verleiders. Met ook deze keer drie spannende en spraakmakende komedies in een zinderend festival. 
• wo 20 t/m za 23 juni: Stem Kwijt
• wo 27 t/m za 30 juni: Slikken en Stikken

credits
regie: Aat Ceelen, tekst: George van Houts, met: George van Houts, Pierre Bokma, Leopold Witte, Tom de Ket en Victor Löw, foto's: Raymond van Olphen

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.
Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.