De Luisterbar #6

De Luisterbar #6

Milan van Keulen invites QUANZA

Blauwe Zaal

Muziek

drankje inclusief

ma 04 mrt 20:30 - 22:00

Iedere maand op maandag écht luisteren naar muziek

Vaak luisteren we zonder te horen, we denken al te weten hoe iets klinkt en verliezen onze interesse. Wanneer we echter met aandacht luisteren lijkt er vaak veel meer te zijn dan in eerste instantie verwacht. Milan van Keulen gaat in De Luisterbar in gesprek met muzikale talenten van Utrechtse bodem. Ze nemen je mee in hun muzikale wereld met verhalen en contexten. Wat fascineert hen? Wat heeft hen beïnvloed? Wat maakt die ene plaat zo bijzonder? Je hoeft niks te begrijpen, niks te zien, niks te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon lekker luisteren, met een open mind.

Milan van Keulen is onderdeel van het Utrechts DJ collectief Kardi Paseyan samen met Joost van Vlimmeren. Waar Joost zich voornamelijk richt op het produceren van muziek is Milan altijd op zoek naar muziek met verhalen. Foto's Dorien Hein.

De Luisterbar #6

Milan van Keulen invites QUANZA

De Luisterbar #6

selecteer datum en tijd

ma 04 mrt

20:30 - 22:00

€ 8,50

koop kaarten

invites QUANZA

Deze editie is het niemand minder dan QUANZA te gast. De Utrechtse gitarist, componist en producer combineert live instrumentaties met elektronische muziek waarmee hij, nog voordat hij een album heeft uitgebracht, al hoge ogen gooit. Zo bracht Carista’s label United Identities een nummer van hem uit en werd zijn muziek al snel door Moxie gedraaid op het internationale radiostation NTS. 4 maart luisteren we samen naar zijn bronnen van inspiratie.

luister QUANZA op spotify
invites QUANZA
invites QUANZA

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal