De Luisterbar #3

De Luisterbar #3

Milan van Keulen invites Luna Ludmila

Blauwe Zaal

Muziek

drankje inclusief

ma 11 dec, 20:30

Iedere maand op maandag écht luisteren naar muziek

Vaak luisteren we zonder te horen, we denken al te weten hoe iets klinkt en verliezen onze interesse. Wanneer we echter met aandacht luisteren lijkt er vaak veel meer te zijn dan in eerste instantie verwacht. Milan van Keulen gaat in De Luisterbar in gesprek met muzikale talenten van Utrechtse bodem. Ze nemen je mee in hun muzikale wereld. Wat fascineert hen? Wat heeft hen beïnvloed? Wat maakt die ene plaat zo bijzonder? Je hoeft niks te begrijpen, niks te zien, niks te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon lekker luisteren, met een open mind.

Milan van Keulen is onderdeel van het Utrechts DJ collectief Kardi Paseyan samen met Joost van Vlimmeren. Waar Joost zich voornamelijk richt op het produceren van muziek is Milan altijd op zoek naar muziek met verhalen. Foto's Dorien Hein.

De Luisterbar #3

Milan van Keulen invites Luna Ludmila

De Luisterbar #3

selecteer datum en tijd

ma 11 dec

20:30 - 22:00

€ 8,50

koop kaarten

invites Luna Ludmila

Al bijna twintig jaar lang houdt Luna Ludmila (Ashley Haak) zich bezig met elektronische muziek. Inmiddels heeft ze door het hele land en daarbuiten op talloze plekken gespeeld. Van De School, Shelter, Lofi en Awakenings in eigen land, tot aan gerenommeerde internationale clubs als Tresor (Berlijn) en Bassiani (Tbilisi). Daarnaast cureerde zij door de jaren heen ook eigen clubnachten in Utrecht, in Poema (2013-2015) en Basis (2020-2023). Ze bracht haar muziek onder andere uit op de labels SoHaSo, Stately en Irenic. In haar podcast 'Klankbord' gaat zij het gesprek aan met muziekproducers over hun creatieve proces.

invites Luna Ludmila
invites Luna Ludmila

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal