De Hospita

De Hospita

Simone Kleinsma, Paul Groot e.a.

Grote Zaal

Musical

drankje inclusief

wo 03 apr - do 04 apr, 20:00

Het jubileumjaar van de grande dame Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste voor haar geschreven Musicalcomedy: De Hospita

De gloednieuwe musical comedy De Hospita vertelt het verhaal van een revuester en comédienne van toen. Madeleine Coutard moet haar weg vinden in de verwarrende wereld van vandaag wanneer drie jonge studenten uit geldnood bij haar intrekken. Deze brengen veel lawaai en vooral discussie met zich mee waardoor het leven van Madeleine én dat van haar inwonende voormalige kostuumontwerper volledig op zijn kop worden gezet. Wanneer vervolgens haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt is de verwarring compleet. De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Ervaar de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - opnieuw in de Nederlandse theaters in een verhaal met vlijmscherpe humor en onverwachte emotie.

Meer informatie: hospitademusical.nl

www.hospitademusical.nl, foto's: Set Vexy

Een blindentolk verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een ‘meet & feel’-inleiding. Heb je een visuele beperking, bel de kassa (030-2302023) voor kaarten en vragen. Laat ons ook weten of je met een blindengeleidehond naar de voorstelling komt.

meer informatie

De Hospita

Simone Kleinsma, Paul Groot e.a.

De Hospita

selecteer datum en tijd

wo 03 apr

20:00

€ 59,50 / € 55,50 / € 49,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

do 04 apr

20:00

€ 59,50 / € 55,50 / € 49,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal