BOYS WON’T BE BOYS XXL

BOYS WON’T BE BOYS XXL

Rikkert van Huisstede e.v.a.

Grote Zaal

Show

Spoken word

Muziektheater

Dans

Toneel

drankje inclusief

za 13 apr 20:00

Over een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man!

Boys Won’t Be Boys bestaat vijf jaar. Vanuit alle windrichtingen sloten de afgelopen jaren spelers aan bij dit wervelende theaterconcept. Tijd om dat eens goed te vieren!

De met killerheels gewapende host Rikkert van Huisstede speelt samen met een kleurrijke parade van meer dan 100 spelers die vertellen, zingen, (g)rappen, dansen, kortom: we trekken deze avond alles uit de kast.

Boys Won't Be Boys is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man. Tijdens deze XXL extravaganza spelen ze letterlijk in alle hoeken van De Stadsschouwburg, en maak je kennis met de vele vormen die mannelijkheid heeft. We eindigen in stijl met een feestelijke mainstage-show, inclusief heerlijke afterparty. We verschillen, nou en? Niemand past precies in een hokje, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent.

Dresscode: come as you are.

steun de community
Met de speciale toegangsprijs van € 50 steun je de community en maak je het mogelijk dat iemand die het niet kan betalen, toch bij deze avond aanwezig kan zijn. Uiteraard is deze optie geheel vrijblijvend.

Initiatiefnemer Rikkert van Huisstede (1993) zingt liefdevol en confronterend grenzen en hokjes omver. Hij heeft een vernieuwende kijk op thema’s als gender, seksualiteit en liefde en een zangstem met een bereik van vier octaven. Op zijn zolderkamer ontstond de wens meer ruimte te creëren voor jongens en mannen om buiten het krappe ideaalbeeld van de man te stappen.

Boys Won’t Be Boys groeide in no time uit tot een groot maatschappelijk theaterproject waar inmiddels meer dan 100 spelers en vele jongeren de ruimte krijgen om zich in vrijheid uit te spreken als mens en theatermaker.

Dresscode: Come as you are.
Kan je niet wachten? Bel Allard voor een voorproefje van deze avond: 0642280481

campagne foto: Ernst Coppejans, scenefoto's: Dorien Hein

BOYS WON’T BE BOYS XXL

Rikkert van Huisstede e.v.a.

BOYS WON’T BE BOYS XXL

selecteer datum en tijd

za 13 apr

20:00

€ 31,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

Van Huisstede is een innemende performer, en durft zijn persoonlijke urgentie aan een breed maatschappelijk engagement te verknopen

het Parool

Met zijn collage/maatschappelijke beweging/happening/theatervoorstelling heeft Rikkert een krachtig middel in handen om mensen bij elkaar te brengen

Theaterkrant

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal