BAAAAAA

BAAAAAA

Circus Treurdier

Blauwe Zaal

Muziektheater

reprise

drankje inclusief

di 05 mrt - wo 06 mrt 20:30- 22:15

Bitter-komische voorstelling over een bescheiden mens in een zeer mondige wereld

Ben jij bescheiden? Iemand die liever in de luwte blijft? En word je links en rechts ingehaald door schreeuwlelijken die eigenlijk niets kunnen, maar het dankzij hun grote mond toch ver schoppen? Of ben je juist zo’n aanwezige blaat-aap die nooit een blad voor de mond neemt? Dan is ‘BAAAAAA’ iets voor jou! Het verhaal gaat over de achtergrondfiguur Guido die wordt omringd door luidruchtige types. Zal zijn bescheidenheid ooit beloond worden? Deze muzikale en bitter-komische voorstelling werd geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival 2022. Reprise.

met Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen, Sophie Höppener, Sam van Hulst en Eefje Paddenburg, muziek: Arthur Wagenaar, regie Titus Tiel Groenestege, foto: Bowie Verschuuren, www.circustreurdier.nl

'BAAAAAA' maakte deel uit van de Officiële Juryselectie voor het Nederlands Theater Festival 2022 en kreeg Jan-Paul Buijs een nominatie voor de Louis d’Or. Ook is het lied “Goddank” genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2022 (onderscheiding voor het beste theaterlied)!

BAAAAAA

Circus Treurdier

BAAAAAA

selecteer datum en tijd

di 05 mrt

20:30 - 22:15

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

uitverkocht

wo 06 mrt

20:30 - 22:15

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

uitverkocht

Een ingenieus spiegelpaleis: vernuftig en verrassend, en even scherpzinnig als hilarisch.

de Volkskrant
lees de recensie

(...) een reeks hilarische gedachte-experimenten op rondom een fantastische Jan-Paul Buijs, die als Guido zijn kwelling met verwrongen mimieken en fysieke pijn vormgeeft.

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal