Ander onderwerp

Ander onderwerp

Beth & Flo

Blauwe Zaal

Cabaret

drankje inclusief

do 07 mrt 20:30 - 22:00

Absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden ’t het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een Ander onderwerp, alsjeblieft.

De tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Liszt, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost.

tekst, muziek en spel: Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, regie: Joost Spijkers, foto: Daan Colijn & Thijs Meuwese, www.bethflo.com

Beth & Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters. Over hun eerste voorstelling Niet wat je denkt schreef Theaterkrant hoe de pianistes “Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme” bewijzen dat klassieke muziek net stoffig is en tijdens de finale van het AKF in 2020 prees de jury hen als “een veelbelovend cabaret duo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Ander onderwerp

Beth & Flo

Ander onderwerp

selecteer datum en tijd

do 07 mrt

20:30 - 22:00

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

uitverkocht

Als één lichaam met vier handen

Theaterkrant

Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme. (…) Ze zingen tweestemmig, maar met één loepzuiver geluid, ze spelen quatre-mains alsof we naar één lichaam kijken dat met vier handen piano speelt. En ze bewijzen anderhalf uur lang dat klassieke muziek helemaal niet doods en stoffig is.

Theaterkrant over hun debuut ‘Niet wat je denkt’

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal