Aeolus

Aeolus

Theater Olympus

Hekmanfoyer

Muziektheater

Toneel

za 02 dec - zo 03 dec, div. tijden

Deze voorstelling wordt gespeeld voor twee mensen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking

De theatervoorstelling Aeolus wordt gespeeld voor twee mensen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. In de voorstelling volgen we het verhaal van Aeolus, de God van de wind die Odysseus tegenkomt op zijn reis naar Ithaka. Aeolus geeft hem drie winden mee in een zak. Deze winden kunnen Odysseus helpen om thuis te komen wanneer er windstilte zou zijn of te weinig wind om zijn zeilen te bollen. Maar de winden vormen een storm die één van de beproevingen is die Odysseus moet ondergaan voor hij kan terugkeren naar zijn  geliefde eiland Ithaka.

www.stichtingolympus.nl/aeolus

We creëren een nieuwe omgeving voor ons publiek waarin je dit verhaal kunt beleven, waar je de wind en het avontuur van Odysseus kunt ervaren met licht, spel, beweging, geluid en zang. Zelfs ruiken en proeven horen er ook bij. Het verhaal wordt herhaald, waarbij we steeds minder tekst gebruiken en steeds meer sensomotorische elementen. Zo maken we een voorstelling die je op maat en per persoon kunt ervaren.

De voorstelling duurt ongeveer 35 minuten en is bedoeld voor twee mensen met een ernstige meervoudige beperking in hun rolstoel en maximaal vier ouders, broers of zussen of begeleiders.

Aeolus

Theater Olympus

Aeolus

selecteer datum en tijd

za 02 dec

11:00 - 11:35

geannuleerd

za 02 dec

13:30 - 14:05

geannuleerd
Toon alle datums

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal