A vida Rosa

A vida Rosa

Rosa da Silva

Blauwe Zaal

Cabaret

Nationaal Theaterweekend

vr 26 jan, 20:30

"Ze is de baas van het podium"

- Theaterkrant

‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van deze zoektocht. Is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als ze verwachtte? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen de revue en als het meezit wordt er een nieuwe Rosa geboren.

Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling, met een mix van mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver Tim Teunissen en componist Sergio Escoda. Muziek waarin haar liefde voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren zal komen! Je ziet Rosa op haar meest kwetsbaar, maar ook op haar meest strijdlustig. Gewapend met ‘die stem!’, de beste stem in de kleinkunst.

Tekst: Tim Teunissen, Rosa da Silva, Peer Wittenbols, muziek: Sergio Escoda, regie: Laurens Krispijn de Boer, muzikant: Sophie Anglionin, techniek: Rosan van Hoeve, DSL geluids- en lichtverhuur, kostuumontwerp: Calle de Hoog, uitvoering kostuum: Daan Wieman, Bernadette Kijzers, campagnefoto: Henri Verhoef, scènefoto's: Anne van Zantwijk

A vida Rosa

Rosa da Silva

A vida Rosa

selecteer datum en tijd

vr 26 jan

20:30 - 21:40

€ 10,00

laatste kaarten

Rosa da Silva beschikt over het vermogen om recht naar de traanbuizen toe te zingen.

de Volkskrant
lees de recensie

Machtige fado van Rosa da Silva staat als een kasteel.

Theaterkrant
lees de recensie

Rosa da Silva zingt prachtig, maar is ook niet vies van een stevige portie sentiment.

Het Parool

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal