Wijn & Spijs - HOME EDITION

Primitivo / Zinfandel: brutale verleider

Hét programmapakket voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! 

Met Wijn en Spijs Home Edition troost team Zindering je met de gedachte dat het níet nakomen van goede voornemens een lichtpuntje is in deze donkere dagen met maatregelen. Na de eerste twee karige januari-weken kunnen we wel wat goede moed gebruiken. Laat je verleiden door de zinfandel-druif. Stoer en krachtig met een verrassend zachte aard; smeuïg, zwoel en onweerstaanbaar. Gun jezelf een box met hartverwarmende winterwijnen en een opbeurend 4-gangenmenu.

Samen met Hans Janssen van Margaret Wines selecteren we wijnen bij het thema. De wijnen bepalen wat er uit onze keuken bij je thuis op het bord verschijnt. Een viergangenmenu met harmonieuze smaakcombinaties en een eigenwijs vleugje Zindering.

In begeleidende filmpjes staan gastheer-sommelier Isaac Kaemingk en de chefs van Zindering, Remco Vellinga, Ronald van der Vlis en Koen Lensink, je digitaal bij met tips, informatie en inspiratie. Gezelligheid gegarandeerd.

De gerechten maak je eenvoudig af, alleen even samenstellen of opwarmen. Het pakket blijft gekoeld minimaal twee dagen goed zodat u het hele weekend kan genieten. De wijn is een verrassing, het menu vind je hieronder.

bijzonderheden
Het 'home-edition-pakket' is alleen te koop voor 2 personen of een veelvoud daarvan. Ook het vegetarische menu is voor twee personen. Er kan geen pakket besteld worden dat voor 1 persoon vegetarisch is. Helaas kunnen er geen uitzonderingen worden gemaakt voor allergieën of dieetwensen. Het ‘home edition pakket’ van Wijn & Spijs kan besteld worden t/m donderdag 13 januari 12.00 uur.

afhalen of thuisbezorgen
Omdat onze bezorgdienst maar een maximaal aantal pakketten kan afleveren op één dag, vragen we je je pakket indien mogelijk zelf af te komen halen. Dat kan op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari tussen 14 en 17 uur bij Stadsschouwburg Utrecht. Levering aan huis is alleen mogelijk in de postcodegebieden 3730-3732, 3700-3709, 3980-3981 en stad Utrecht m.u.v. binnenstad. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per pakket.

 • wat zit er in je menubox

  voorgerecht
  Wilde zeebaars - maftoul - vadouvan - witte kool - pindaolie
  (vega: Escabeche van paddenstoel - maftoul - vadouvan - witte kool -  pindaolie)

  tussengerecht
  Gele biet - venkel - pompoen - bospeen - knolselderij - Goudse oplegkaas - boekweit

  hoofdgerecht
  Hertensukade - boerenkool - aardpeer - mousseline - sjalot - wildjus
  (vega: Cavello Nero - aardpeer - mousseline - limabonen - granaatappel - geblakerde ui - miso boterjus)

  kaas
  Gorgonzola dolce - Remeker ryp

  nagerecht
  Tartelettes chocolat et caramel au beurre salé

  geserveerd met pain d’epi - beurre cru croquant en drie flessen met verrassende winterwijnen

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]