03 Fatu foto Jean van lingen.jpg
Jörgen Raymann - fotograaf Raul Neijhorst.jpg
20 Fatu sept 2021 foto Jean van lingen.jpg
Anuar - fotograaf Kevin Kwee.jpg

VaderdagFATU

Jeffrey Spalburg, Jörgen Raymann, Anuar e.a.

Blauwe Zaal
Cabaret

Al 13 jaar ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg drie collega-comedians tijdens stand up comedyprogramma FATU, een coproductie met het Bijlmer Parktheater. Eén podium, drie comedians die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen. DJ Phantom zorgt voor lekkere beats.

De line-up is bekend, naast Jeffery Spalburg zullen Lucinda Sedoc, Anuar en Jörgen Raymann optreden.

credits
foto: Jean van Lingen, www.bijlmerparktheater.nl/fatu, www.macnackverbindt.nl

 • Jörgen Raymann

  Als kind was ik altijd gefascineerd door het fenomeen televisie. Mijn allereerste vakantiebaantje op 13-jarige leeftijd was dan ook bij de STVS, de nationale zender van Suriname. Op mijn 17e presenteerde ik mijn eerste tv-quiz in Suriname, een bijzondere ervaring. Nadat de cabaretavonden in mijn restaurant in Suriname een succes bleken, werd ik gevraagd om een oudejaarsprogramma te maken voor de Surinaamse televisie. Het maken van tv beviel mij dermate goed, dat ik besloot hier meer mee te willen doen. In Suriname maakte ik twee programma’s ‘Examen TV’, een programma voor eindexamenstudenten van het VWO en ‘Raymann praat laat’.

  In 1998 kwam ik met mijn theatershow naar Nederland. Tijdens deze toer werd ik benaderd door de NPS (huidige NTR) of ik auditie wilde doen voor een nieuw televisieprogramma dat geproduceerd zou worden door Men at Work TV Produkties. Na een auditie en een proefopname werd ik de presentator van ‘The Comedy Factory’.

  Toen ik in 2001 naar Nederland verhuisde, kreeg ik het aanbod om een late night programma voor de NTR te maken. Dat werd ‘Raymann is Laat!’. Het was de bedoeling om bij de publieke omroep een tegenhanger voor de toen razend populaire ‘Barend en Van Dorp’ te vinden. Er werden 4 verschillende programma’s gemaakt waarvan alleen ‘Raymann is Laat!’ uiteindelijk overbleef.

  In 2009 werd ik mede eigenaar van Men at Work TV Produkties, verantwoordelijk voor o.a. ‘Het Groot Dictee der Nederlandse Taal’, ‘De Dinoshow’ en ‘Zo: Raymann!’

 • Anuar

  De Utrechtse stand-up comedian Anuar is met al zijn talenten een veelzijdig artiest. Toen hij in 2004 het welbekende Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Binnen no time stond hij in het theater met zijn eigen shows. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit stal hij de harten van zijn publiek.

 • Lucinda Sedoc

  Lucinda Sedoc , zit sinds 2007 in de comedy scene. Deze dame is begonnen als theatermaakster en na een comedycursus van Talentlab (het talentontwikkelingstraject van het Bijlmer Parktheater), onder leiding van Jeffrey Spalburg, werd ze gemotiveerd om haar talent verder te ontwikkelen. Gezien Lucinda al bekend was met het podium, was comedy een positieve toevoeging, wat ze nu met veel passie doet. Met haar frisse blik op diverse onderwerpen, bezorgd Lucinda het publiek een unieke ervaring. Ze debuteerde met haar eerste avondvullende voorstelling Lekker Lang Luusje waarin ze je meenam in het vermakelijke reis naar Suriname. Volgend jaar staat Lucinda met het haar 2e aanvullende show genaamd "Girlstrip" in verschillende theaters. Houd deze dame zeker in de gaten.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]