The Roaring Twenties

SLÄPSTICK

Douwe Egbertszaal
Show

Jubileumvoorstelling waarin de gloriedagen van de släpstick herleven

Na het succes van de vorige show ‘Släpstick’ besloot de groep, die we voorheen kenden als Wëreldbänd, onder die naam verder te gaan. Het gezelschap bestaat inmiddels 25 jaar en laat in zijn jubileumvoorstelling ‘The Roaring Twenties’ de gloriedagen van de släpstick even fijnzinnig als elegant herleven. Wentel uw partner rond op de buzzing beat van de dansorkesten, baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class. Wat zou het als de tafelpoten een beetje wankel zijn of de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles is hélemaal onder controle! Toch? 

foto: Corné van der Stelt, www.slapstick.nl

  • Een ongekend hoog amusementsniveau. (…) Modern, vernieuwend en humoristisch. Een fenomenale voorstelling.

    de Volkskrant ***** -
  • Een rijk gevulde snoeptrommel waar je geen genoeg van kunt krijgen. Je zit gegarandeerd de hele tijd op het puntje van je stoel.

    Trouw ***** -

tips

avondlockdown

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid sluiten wij vanaf zondag 28 november t/m zaterdag 18 december onze deuren vanaf 17.00 uur. Ons dagcafé Mevr. Dudok blijft tot die tijd open. eveningclosure

Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) zijn verplicht. Voor de geannuleerde voorstellingen vindt restitutie plaats. Heb je kaarten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

We doen ons best de actuele situatie doorlopend in onze agenda aan te passen. 

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]