Micha Wertheim - Micha Wertheim Voor Heel Even (Merlijn Doomernik) 2.jpg

Micha Wertheim voor heel even

Micha Wertheim

Douwe Egbertszaal
Cabaret

Prikkelend, ontregelend en tegendraads

Afgelopen thuiswerkjaar werd zijn onlinevoorstelling ‘Niemand Anders’ unaniem geprezen als inventief, innovatief en troost gevend. Nu is hij weer live te zien met zijn eigenzinnige grappen, verhalen en beschouwingen. Hij zoemt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan? Dan zoemt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: ‘Micha Wertheim Voor Heel Even’.

credits
foto: Merlijn Doomernik, www.michawertheim.nl

  • Over 'Voor Alle Duidelijkheid’: “Wertheim is weergaloos in nieuwste show.

    Algemeen Dagblad -
  • Onovertroffen. (…) Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap. (Over 'Voor Alle Duidelijkheid')

    Trouw -

tips

avondlockdown

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid sluiten wij vanaf zondag 28 november t/m zaterdag 18 december onze deuren vanaf 17.00 uur. Ons dagcafé Mevr. Dudok blijft tot die tijd open. eveningclosure

Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) zijn verplicht. Voor de geannuleerde voorstellingen vindt restitutie plaats. Heb je kaarten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

We doen ons best de actuele situatie doorlopend in onze agenda aan te passen. 

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]