LCF ON TOUR 2022_facebook_1920x1004.jpg

Leids Cabaret Festival On Tour

Leids Cabaret Festival

Blauwe Zaal
Cabaret

Ontdek de nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereld

Het Leids Cabaret Festival heeft het roer om gegooid. Normaal zouden de finalisten ná het Leids Cabaret Festival op tour gaan langs de theaters met de ‘Finalistentour’. Door alle onzekerheid van de afgelopen periode, en de bijbehorende beperkingen, heeft de organisatie besloten om de volgorde om te gooien; eerst het land door en pas daarná het festival.

In februari werden er na twee spannende auditiedagen vijf verrassende deelnemers geselecteerd; Piet van Eeghen, Standje Graf (Robbie Aldjufri en Tom Afman), Stefan Hendrikx, Céline Schrama en Iris Vlutters. Het speelplezier spatte van het podium af. Eindelijk konden ze in een volle zaal spelen, met ècht publiek. Je zag iedereen opbloeien. Het Leids Cabaret Festival gunt deze beginnende cabaretiers een extra lang traject richting de (halve) finale. Je ziet deze avond dus de drie halve finalisten in plaats van de finalisten. Zij gaan in wisselende samenstelling met het ‘Leids Cabaret Festival On Tour’ door het land en eindigen begin juni in de Leidse Schouwburg met de Halve & Finale.

line-up
maandag 30 mei spelen: Iris Vlutters, Piet van Eeghen en Standje Graf
dinsdag 31 mei spelen: Standje Graf, Stefan Hendrikx en Celine Schrama

credits
beeld: Studio Boot, www.leidscabaretfestival.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]