LGW 2021 - General (foto door Melanie Marsman).jpg (1)

Le Guess Who? 2021

Vierdaags festival voor grensverleggende muziek en cultuur

Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. Het festival presenteert artiesten en geluiden die op andere podia nauwelijks te zien en horen zijn, maar juist uitdagen en inspireren. De veertiende editie vindt plaats van 11 t/m 14 november 2021 in Utrecht. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad Utrecht over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en clubs.

optredende artiesten
In de Stadsschouwburg zijn er optredens van o.a. de Engelse elektronische muzikant James Holden in samenwerking met de Poolse klarinettist Wacław Zimpel, die in 2020 de EP ‘Long Weekend’ uitbrachten; de in Bosnië geboren en in Zwitserland woonachtige componist en accordeonist Mario Batkovic; ambientmuzikant Ana Roxanne, die in haar meest recente composities ook invloeden van jazz en Hindoestaanse zang verwerkte en wiens optreden wordt gehost door het Utrechtse, eigentijdse en innovatieve muziekplatform Uncloud; Mexicaanse zangeres en geluidskunstenaar Camille Mandoki; en Typhonian Highlife, het filmische project van Spencer Clark is geïnspireerd op cult-horrorfilms uit de jaren tachtig, zoals ‘Hellraiser II’ en ‘Pin’.

avondlockdown

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid sluiten wij vanaf zondag 28 november t/m zaterdag 18 december onze deuren vanaf 17.00 uur. Ons dagcafé Mevr. Dudok blijft tot die tijd open. eveningclosure

Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) zijn verplicht. Voor de geannuleerde voorstellingen vindt restitutie plaats. Heb je kaarten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

We doen ons best de actuele situatie doorlopend in onze agenda aan te passen. 

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]