voorstellingspagina 800 x 320.jpg

Lachen met volle mond

Teun van den Elzen e.a.

stand-up comedydiner
inloop vanaf 18.00 uur

Ook dit seizoen verrast Zindering haar gasten weer met een smakelijk recept en een flinke doses humor! 

Speciaal voor Pasen een avond met twee vrouwen: Kim Schuddenboom en Berit Companjen! Lachen is goed voor de spijsvertering en het brein. Geniet van een driegangendiner in Zindering en krijg tussen de gangen door ook de crème de la crème van de comedyscene voorgeschoteld, twee stand-uppers per editie. Het multitalent Teun van den Elzen is dit seizoen de host van dit smakelijke programma. Prijs: € 39,50 (exclusief drank).

 • Teun van den Elzen: host met veel talenten

  Teun is comedian, tekstschrijver en film(pjes)maker. Hij studeerde cum laude af als politicoloog. Anderhalf jaar na zijn eerste open mic won hij in 2019 de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij is redactielid en schrijver van Dit Was Het Nieuws. Op z’n YouTube-kanaal Saaie Kutpolitiek analyseert en fileert hij de Haagse ontwikkelingen rond het Binnenhof. Hij speelde onder meer op Lowlands en Paaspop en hij is één van de vaste comedians in Club Haug Rotterdam.

 • Berit Companjen - zelfspot is haar lievelingshumor

  Zeg je zelfspot, dan zeg je Berit Companjen. De van origine Haagse comédienne veroverde in 2013 het publiek tijdens haar deelname aan ‘The Comedy Factory’. Voor iedereen die nu nog steeds met een gefronste wenkbrauw Be-rit probeert uit te spreken: je spreekt het gewoon uit als Brit.

  Wat is het gênantste wat je ooit hebt gehad tijdens een optreden? "‘Hmmm als het goed is zijn al mijn grappen gênant.. Zelfspot is mijn lievelingshumor! En ik geneer me niet zo snel. In het begin had ik er wel eens last van als ik aangekondigd werd met 'de volgende is een vrouw' en er vervolgens een diepe zucht uit de zaal kwam."

 • Kim Schuddeboom  - een droom die uitkomt

  Kim Schuddeboom droomt als student in Utrecht van een carrière als cabaretier, maar maakt daar weinig werk van, totdat ze van vrienden een cursus kleinkunst voor haar verjaardag krijgt. Inmiddels is Kim lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. In 2022 speelt ze dubbelprogramma's met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. 

  Ze heeft in haar carrière vaak te maken met vooroordelen tegenover vrouwelijke comedians: "Eens per week wordt wel tegen me gezegd dat ik wel leuk ben voor een vrouw. Ook door vrouwen."

  Kim was te gast in ‘De Avondshow met Arjen Lubach’, bekijk hier het optreden.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]