WEB_ViaBerlin_InstantLoneliness_fotoMoonSaris_9476.jpg
WEB_ViaBerlin_InstantLoneliness_fotoMoonSaris_9502.jpg
WEB_ViaBerlin_InstantLoneliness_fotoMoonSaris_9560.jpg

Instant Loneliness

Via Berlin, Cello Octet Amsterdam & Korzo

Douwe Egbertszaal
Toneel

Na het succes van ‘Instant Happiness’ en ‘Instant Love’ brengen Via Berlin, Cello Octet Amsterdam en Korzo het slotdeel van een drieluik over de verwoestende, door mensen opgetuigde geluksindustrie. ‘Instant Loneliness’ is een muzikale totaalervaring over eenzaamheid, met nieuwe composities van Kate Moore.
We leven in een samenleving die ons geleerd heeft om eenzaamheid af te wijzen. Alleen-zijn past niet in ons beeld van de soepel functionerende, succesvolle mens die probeert het maximale uit zichzelf te persen. Eenzaamheid wordt weggedrukt en tot een landelijk probleem verheven dat opgelost moet worden. Met ‘Instant Loneliness’ willen Via Berlin en Cello Octet je verleiden om voor een moment afstand te nemen van de maatschappij en samen de eenzaamheid te omarmen.

foto's: Moon Saris, www.viaberlin.nl

NOTA BENE
Rondom de voorstelling programmeert Via Berlin, Cello Octet Amsterdam en Korzo door de hele stad diverse activiteiten die te maken hebben met eenzaamheid.

  • credits

    concept: Via Berlin en Cello Octet Amsterdam, regie en spel: Dagmar Slagmolen, choreografie: Pim Veulings, muziek en performance: Cello Octet Amsterdam, dans: Pedro Ricardo Henry, composities: Kate Moore, vormgeving: Dieuweke van Reij, www.viaberlin.nl

    'Instant Loneliness' is het slotdeel van het Instant-drieluik van Via Berlin en Cello Octet Amsterdam, deze keer i.s.m. Korzo.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]