Rossini_opera2day_Zindering©dorienhein-1224.jpg
centrale beeld a bite.jpg

Hoogmoed (superbia)

A Bite at the Opera

Deze voorstelling is verplaatst naar 4 juli.

A Bite At The Opera laat zich verleiden door de 7 Hoofdzonden. Geen traditionele operavoorstelling, maar een afwisselende avond waarin de zang en het driegangenmenu samen een verhaal vertellen. Culinair muziektheater dat zich op verschillende plekken in de Stadsschouwburg afspeelt. Zindering produceert deze avonden zelf in samenwerking met regisseur Koen van Etten. 

de ergste van de zeven zonden
We beginnen de serie met Superbia (hoogmoed). Hoogmoed komt voor de val… Het wordt beschouwd als de ergste van de zeven zonden. Het vervreemdt ons van anderen. Zelfoverschatting, narcisme en ijdelheid leiden uiteindelijk tot eenzaamheid en zelfdestructie. Een noodlottige strijd van roem en gave. Bekende figuren die aan hoogmoed ten onder gingen zijn Lucifer, Icarus en Diego Maradona. Zover laten we het niet komen maar met gepaste trots zetten we in op een memorabele avond.

meer hoofdzonden
Lust (7 maart 2023)
Jaloezie (23 april 2023)
Woede (16 juni 2023)

foto: Dorien Hein

  • A bite at the opera: culinair muziektheater

    Terug van weggeweest ‘A bite at the opera’: culinair muziektheater dat zich op verschillende plekken in de Stadsschouwburg afspeelt. Culinaire en muzikale kunst gaan heel goed samen. Een componist en een kok hebben veel gemeen. Beiden creëren met de juiste ingrediënten een aantrekkelijk en uitgebalanceerd geheel met verrassende accenten. Zindering werkt graag samen met creatieve makers uit andere disciplines en opera biedt volop inspiratie voor culinair spektakel. 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]