3030-Mondo Leone - Het lot van Loterijman (onbekend).jpg

Het lot van Loterijman

Mondo Leone

Blauwe Zaal
Toneel

Op zoek naar een oorlogsbuit in het Baarnse Bos

Het is 4 mei 1945, een Duitse oorlogsmisdadiger begraaft zijn oorlogsbuit in het Baarnse Bos. Er is verschillende keren naar gezocht, zelfs door de Nederlandse regering, alleen zonder resultaat.

Mondo Leone komt met een spannende en ontroerende voorstelling over dit verhaal. De herinneringen van verdwenen mensen betreden het podium door gebruik te maken van film, foto’s en muziek. ‘Het lot van Loterijman’ zorgt ervoor dat we voor eens en voor altijd zeker weten of er nou nog iets begraven ligt in het Baarnse Bos of niet. 

www.mondoleone.nl

tips

avondlockdown

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid sluiten wij vanaf zondag 28 november t/m zaterdag 18 december onze deuren vanaf 17.00 uur. Ons dagcafé Mevr. Dudok blijft tot die tijd open. eveningclosure

Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) zijn verplicht. Voor de geannuleerde voorstellingen vindt restitutie plaats. Heb je kaarten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

We doen ons best de actuele situatie doorlopend in onze agenda aan te passen. 

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]