BANNERS_FACEBOOK_Halvefinalees (1).jpg

Halve Finale Comedy Talent Award

Diverse artiesten

Blauwe Zaal
Utrecht International Comedy Festival Cabaret

De grootste en grappigste talentenwedstrijd voor stand-up comedy in de Benelux.

Twee halve finales, twee dagen achter elkaar. Het gaat écht hard tegen hard nu, wie krijgt er de kans om naar workshop te gaan voor de finales?!

De Comedy Talent Award is al jarenlang dé manier voor beginnende stand-up comedians om zichzelf in de kijker te spelen bij het publiek en hun professionele collega's. De winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen namelijk spelen op het allergrootste stand-up comedyfestival van Nederland: het Utrecht International Comedy Festival van 23 februari tot 5 maart 2021 in onze geliefde Domstad.
Op één avond ziet het publiek soms wel 11 comedians langskomen, variërend van complete beginners tot ervaren amateurs. Het publiek beslist wie er naar de finale gaan. Een spetterende, rare, hectische én hilarische avond dus. Comedy op het scherpst van de snede!

  • Comedy Talent Award

    De Comedy Talent Award (CTA) is een initiatief van het Utrecht International Comedy Festival (UICF) om talentvolle stand-up comedians de kans te geven om door te breken naar dat volgende niveau. Daarom zit er aan deelname aan de CTA ook een uitgebreid traject van begeleiding, training en workshops vast. En dat werkt, want oud-winnaars als Marco Lopes, Tobi Kooiman, Odette van der Molen en Pieter van Breevoort zijn inmiddels vaste namen op het stand-up comedy circuit.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]