Foto 17 @rk_pho.jpg
Foto 12 @rk_pho.jpg

Future Citizens

New Dutch Connections

Blauwe Zaal
Wereld Vluchtelingen dag Toneel

De mensen die je ontmoet in een nieuw land bepalen je toekomst.

Future Citizens is een theater-netwerkserie met live muziek waarin je nieuwe Nederlanders, hun talenten en dromen ontmoet. Bij Future Citizens wordt een inspirerend verhaal verteld over een vluchteling met een succesvolle carrière, die zijn plek in Nederland gevonden heeft. In de media lees je namelijk weinig over de skills en talenten die mensen hier mee naartoe nemen.

Op dit moment zijn er meer dan 85 miljoen mensen op de vlucht, een klein deel daarvan bereikt Nederland. Een netwerk is belangrijk om aan de slag te gaan op de Nederlandse arbeidsmarkt, maar als iemand nieuw is in ons land dan heeft diegene dat vaak nog niet. Met ‘Future Citizens’ brengt regisseur, acteur en theatermaker Bright O. Richards een vervolg op succesvoorstelling ‘The Bright Side of Life’. Begeleid door muzikanten vertolken acteurs het verhaal van thuiskomen in een nieuw land en daar succes ervaren. Ook stelt Richards je voor aan de aanwezige nieuwkomers vol ambities en dromen. Het doel van de avond is om hen te koppelen aan een of meerdere aanwezigen die de nieuwkomer kunnen helpen aan een netwerk in hun eigen sector. Richards wil inspireren met verhalen, muziek, gedichten en de betrokkenheid van gewone mensen in het succes van anderen. Deze avond staat in het teken van wereldvluchtelingendag. Kom met ons verbinden!

credits
foto’s: Ribal @rk_pho, www.newdutchconnections.nl/future-citizens

 

 

 

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]