F&F new 2.jpg

Food & Friends

Jasper Kaan, Remco Vellinga

Zindering
Foodprogramma

Eten smaakt lekkerder met vrienden
eerste editie: Jasper Kaan

Bij Food & Friends bundelen onze chefs de krachten met een bevriende gast uit de gastronomie. Een chef, een kookboekschrijver, een banketbakker of slager; samen met gastheer Oscar Kocken bespreken zij vriendschap, hun belevenissen en de liefde voor eten. In het speciaal voor deze gelegenheid gecreëerde menu komen deze verhalen samen. Ongedwongen, huiselijk, als een avondje met vrienden aan de keukentafel. 

De vriendschap van Zindering chef Remco Vellinga en Jasper Kaan - chef-kok van restaurant De Klub - gaat jaren terug. Zij aan zij achter de kachel bij Restaurant 030 op de Voorstraat, een adres waar menig Utrechter met heimwee aan terug denkt. Ook Zindering was een tijdelijk thuis voor Jasper voor hij in 2014 restaurant De Klub opende in de creatieve broedplaats Vechtclub XL. Zijn geesteskind is een vaste waarde in de Utrechtse restaurantscene met een kaart gebaseerd op, zoals hij zelf zegt: “de klassieke Europese keuken met Aziatische en Scandinavische invloeden”.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]