Studio eXp - Diemen-54.jpg

De wraak van de Klimaatpiraat 8+

Studio eXp | Charlie Duran

Blauwe Zaal

Een educatieve theatervoorstelling en escaperoom en ineen

De Klimaatpiraat is woest! Zijn hele leven is verpest door al dat gezeur over het klimaat. Alles wat hij leuk vindt mag niet meer. Niemand wil meer met hem mee in zijn privé vliegtuig, opeens moet hij veel meer betalen voor zijn grote auto’s en wat is er nou mis met een beetje plastic op straat? Hij zint op wraak.

In de educatieve escapetheaterproductie 'De Wraak van de Klimaatpiraat' is het jouw taak om het plan van de Klimaatpiraat te stoppen. Via spannende escape room games en film kom je steeds meer te weten over klimaatverandering. Deze informatie kun je gebruiken om de Klimaatpiraat te overtuigen. Maar haast je, voordat het te laat is!

www.frontaal.nl

 

avondlockdown

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid sluiten wij vanaf zondag 28 november t/m zaterdag 18 december onze deuren vanaf 17.00 uur. Ons dagcafé Mevr. Dudok blijft tot die tijd open. eveningclosure

Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) zijn verplicht. Voor de geannuleerde voorstellingen vindt restitutie plaats. Heb je kaarten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

We doen ons best de actuele situatie doorlopend in onze agenda aan te passen. 

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]