landingspagina zonder data.jpg
luisterbar_21nov2020©dorienhein-1099.jpg
Seja.jpg

De Luisterbar

DJ Kardi Paseyan

Vaak luisteren we zonder te horen, we denken al te weten hoe iets klinkt en verliezen onze interesse. Wanneer we echter met aandacht luisteren lijkt er vaak veel meer te zijn dan in eerste instantie verwacht.

DJ Kardi Paseyan gaat in De Luisterbar in gesprek met muzikale talenten van Utrechtse bodem. Ze nemen je mee in hun muzikale wereld met verhalen en contexten. Wat fascineert hen? Wat heeft hen beïnvloed? Wat maakt die ene plaat zo bijzonder? Je hoeft niks te begrijpen, niks te zien, niks te zoeken. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon lekker luisteren, met een open mind.

Kardi Paseyan is een Utrechts DJ collectief bestaande uit Joost van Vlimmeren en Milan van Keulen. Waar Joost zich voornamelijk richt op het produceren van muziek is Milan altijd op zoek naar muziek met verhalen. De Luisterbar wordt gepresenteerd door Milan van Keulen.

  • Seja

    Ik was snel fan van mijn volgende gast toen ik haar ‘Love Club - Das Rote Haar’ hoorde draaien in haar Strandedfm show: The Friendzone. Een Duitse dreamhouse-achtige track uit 1990 welke ik veel eerder had willen kennen. Ze popt de laatste tijd overal in Utrecht en omgeving op, niet gek want ze heeft een geheel eigen geluid ontwikkeld. Bestaande uit downtempo, italo en disco, vaak met een donker of industrieel randje. Zelf noemt ze het pakkend ‘disco voor boze mensen’, wat ze daar precies mee bedoelt gaan we 23 mei ontdekken. Het is Seja!

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]