Boys Won't Be Boys_2021_zonder tekst_(c)Ernst Coppejans_1.jpg
Boys won't be boys_olv Rikkert van Huisstede_(c) Bas de Brouwer_4.jpg
Boys Won't Be Boys_Rikkert van Huisstede_(c)Bas de Brouwer_8.jpg

Boys Won't Be Boys claiming the main stage

70 spelers o.l.v. Rikkert van Huisstede

Douwe Egbertszaal
Club NU Show

Landelijke gala-slot-avond (come as you are)

Boys Won't Be Boys is een wervelende collage van jongens en mannen*. Dit seizoen toerden zij door heel Nederland en pikten ze onderweg tientallen nieuwe spelers op. Op deze bijzondere, afwisselende gala-slot-avond maak je kennis met alle 70 dansers, zangers, acteurs, mimespelers, rappers en muzikanten die persoonlijke verhalen delen. Eerlijke verhalen over mannelijkheid verdienen een groot podium en stereotypen zijn er om doorbroken te worden.
"We mogen er trots op zijn dat we open zijn, lief of flamboyant. Wanneer je je kwetsbaar opstelt, werkt dat verbindend”, aldus regisseur Rikkert van Huisstede die deze avond jouw presentator-in-galajurk zal zijn.

• beluister voorproefjes van de voorstelling via 06-42280481 (24/7 bereikbaar)

*Waar wij de termen mannen/jongens gebruiken bedoelen we een breed scala aan mensen

credits
concept, samenstelling: Rikkert van Huisstede, cast: 70 dansers, zangers, acteurs, mimespelers, rappers en muzikanten en meer, foto’s: Bas de Brouwer.

  • aanbevolen door What You See festival

    What You See Festival is een internationaal festival dat elke november met een spannend programma de kracht van diversiteit viert. Stadsschouwburg Utrecht is een belangrijke partner en sinds dit jaar bundelen we ook buiten het festival onze krachten! De Stadsschouwburg biedt steeds meer ruimte aan voorstellingen over gender en identiteit en What You See brengt het onder de aandacht van het festivalpubliek. 

    Boys won’t be Boys
    “Na een lange tournee bestormt deze bonte groep van mensen nu de grote zaal voor een spetterende afsluiting van het project. Elke keer stonden nieuwe dansers, acteurs, zangers, muzikanten e.a. op het toneel en deze avond zijn ze allemaal nog een keer te zien. Ze delen allemaal op geheel eigen wijze eerlijke verhalen over mannelijkheid en bieden daar hele nieuwe en verfrissende perspectieven op.” - Vincent Wijlhuizen (artistiek directeur What You See Festival)

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]