Carel_Kraayenhof_©_Reinout_Bos_2122_liggend61.jpg

100 jaar Piazzolla

Carel Kraayenhof, Juan Pablo Dobal en Jaap Branderhorst

Blauwe Zaal
Muziek

“Het Carel Kraayenhof Quartet schetst een gloedvol beeld in muziek en woord van de bezeten tanguero Astor Piazzolla.” - NRC ****

Met de theatervoorstelling ‘100 jaar Piazzolla’ eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla, ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar.

Voor bandoneonist Carel Kraayenhof is Astor Piazzolla een muzikale godfather, een ware held, die zijn hele leven beïnvloed en gevormd heeft. Vanaf dat eerste moment op die hotelkamer, waarop Piazzolla aan Kraayenhof vroeg: “Speel eens wat voor me jongen”, was de liefde wederzijds. Het leven van de grote Hollander met zijn Argentijnse hartklop blijft voor altijd verbonden met de geniale Argentijnse Maestro.

In dit programma worden instrumentale juweeltjes afgewisseld met kleurrijke persoonlijke verhalen van Carel en zijn muzikale compañeros, Juan Pablo Dobal (piano), Jaap Branderhorst (bas) en Bert Vos (viool)

foto: Reinout Bos, www.carelkraayenhof.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]