Isaac_WS_eventheader_1920.jpg

Wijn & Spijs: Pinot Noir

Pinot Noir, partner in dine

Wijn & Spijs is hét programma voor wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Geen avond smaakt hetzelfde. De wijn bepaalt wat er uit de keuken van Zindering op je bord verschijnt. Zorgvuldig samengestelde smaakcombinaties met een eigenwijs vleugje Zindering.

In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines proeven we elke editie wijnen van één druivensoort. De invloed van terroir, de hand van de wijnmaker, het geeft elke wijn een uniek karakter. Een avond Wijn & Spijs is een smakelijke ontdekkingsreis!

Pinot noir, het water loopt fans al in de mond bij het horen van haar zwoele naam. Ze is een sensuele kameleon, toont zich bubbelend of in het wit aan het wijnpubliek en hult zich net zo makkelijk in een fruitige bleekrode jas als in een strak dieppaars jacquet. Niemand is veilig voor deze verleiding. Aan tafel speelt ze met het eten en danst onnavolgbare pasjes met de meest uiteenlopende smaken. Zij leidt, jij volgt..
Kunt u haar weerstaan?

foto: Jesse Nortier

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]