Isaac_WS_eventheader_1920.jpg

Wijn & Spijs: mousserende wijnen

Bubbels aan tafel: een bruisende ontdekkingsreis!

Wijn & Spijs is hét programma voor wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Geen avond smaakt hetzelfde. De wijn bepaalt wat er uit de keuken van Zindering op je bord verschijnt. Zorgvuldig samengestelde smaakcombinaties met een eigenwijs vleugje Zindering.

Dit seizoen van Wijn & Spijs proeven we in samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines elke editie wijnen met een druivensoort als thema. Echter, de knallende start van het nieuwe theaterseizoen vieren we met een toepasselijk thema: BUBBELS!

Mousserende wijn verdient een prominente plek aan de eettafel. Beproefd als aperitief en begeleider van elegante gerechten, het bruisende karakter temt ook de smaken die andere wijnsoorten het leven zuur maken. Sommelier Isaac vertelt de verhalen achter de sprankelende selectie bubbels, chef Remco en souschef Ronald prikkelen de zintuigen met bijpassende gerechten. Laat jij met ons de kurken knallen? Je bent van harte welkom, proost!

foto: Jesse Nortier

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]